Marjan Menger-Eshuis

  • Kinderfysiotherapeut
  • Senso-motorische therapeut
  • Bekkenbodemproblemen bij kinderen
 
Ik ben Marjan Menger en werk als kinderfysiotherapeute bij Fysiotherapie Groene Hart. Al tijdens de algemene opleiding fysiotherapie ging mijn interesse naar het gebied van kinderen. Het is een uitdaging om iedere keer weer uit te vinden waarom een kind problemen ondervindt in zijn/haar motorische ontwikkeling.  En wat is er mooier dan te zien dat een kind vrij durft te bewegen?
 
Behalve interesses in de motorische ontwikkeling  ligt mijn aandacht ook erg bij de sensorische informatieverwerking.  Waarom reageert niet ieder kind hetzelfde op zintuigelijke prikkels, maar vooral ook hoe kunnen we (pleeg)ouders, leerkrachten, therapeuten helpen  een kind helpen om met deze zintuigelijke prikkels om te gaan. De komende jaren hoop ik mij hier nog verder in te specialiseren. 
 
Iedere behandeling gaan we enthousiast aan de slag met oefeningen en activiteiten die aansluiten bij de leeftijd van het kind. Want een jongen van 4 jaar vindt natuurlijk hele andere dingen leuk dan een een meisje van 10.
 
Zelf ben ik moeder van 3 meiden, die ik natuurlijk probeer mee te geven dat bewegen een erg belangrijk onderdeel is van je dagelijkse activiteiten. In mijn vrije tijd hou ik van hardlopen, tennissen en leuke dingen doen met mijn gezin. 
 
BIG nr.  89047439704
 

Ga naar alle teamleden