Margot van Kampen

  • Fysiotherapeut gericht orthopedische problematiek
  • Kinderfysiotherapeut, specialisatie bij nek-, schouder- en wervelkolomproblemen.
  • Bekkenbodemproblemen bij kinderen
  • Senso-motorische integratie therapeut


Mijn naam is Margot van Kampen. Ik werk als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut in Zevenhuizen en Waddinxveen.


In 1987 rondde ik mijn opleiding fysiotherapie af. Na 4 jaar oriënteren als algemeen fysiotherapeut, besloot ik mij in 1991 verder te specialiseren in de richting kinderfysiotherapie. Binnen de kinderfysiotherapie ben ik actief binnen de orthopedische kant én de motorische ontwikkeling.


Binnen de orthopedische problemen richt ik me voornamelijk op klachten en pijn rondom nek, schouder en wervelkolom. Ook ziek vaak kinderen met hoofdpijn en na een botbreuk.


Naast orthopedie zoek ik ook dagelijks naar antwoorden op vragen als: waarom valt een kind veel? Waarom durft een kind niet op het klimrek? Waarom kan een kind geen bal vangen? Waarom wil een kind geen nagels en haren laten knippen? Waarom heeft een kind concentratieproblemen in de klas? Overigens is er vaak sprake van een combinatie. Door bepaalde activiteiten niet te doen of te verkrampt uit te voeren ontstaan ook allerlei nek, schouder- en/of concentratieproblemen.


Na jaren van scholing en werkervaring kan ik deze kinderen samen met de ouders en leerkrachten in een korte tijd goed helpen, zodat ze zich competent voelen.


Naast kinderfysiotherapie blijf ik mijn werk sinds 1987 afwisselen met volwassenen. Veel van mijn competenties als kinderfysiotherapeut komen juist ook bij volwassen maximaal tot hun recht. Vaak zijn klachten bij volwassenen het gevolg van niet of moeilijk bewegen. Juist op zoek naar herstel van goede beweegpatronen is wat ik graag doe. Ook bij de volwassenen behandel ik voornamelijk nek- schouder- en wervelkolomklachten.


De afgelopen twintig jaar zijn er mooie successen behaald bij kinderen en volwassenen met hoofdpijn, schouder-, nek en/of rugklachten en botbreuken. Dat geeft me genoeg energie voor de komende 20 jaar.


Ik ben moeder van een dochter en zoon, waar ik graag leuke dingen mee onderneem. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, hockeyen, zeilen en fotograferen.

 

BIG nr. 29034073304

 

Ga naar alle teamleden