Nieuws

Collega gezocht: Algemeen fysiotherapeut (full time)
30-04-2023
Fysiotherapie Groene Hart zoekt een ondernemende en flexibele: Algemeen fysiotherapeut (full time)
Fysiotherapie vanuit basis- of aanvullende verzekering
06-12-2022
In ruim 80% van alle gevallen wordt fysiotherapie vanuit een aanvullend pakket bij uw gekozen zorgverzekeraar vergoed. In sommige gevallen wordt fysiotherapie vergoed door uw basisverzekering. De regels zijn behoorlijk ingewikkeld. De belangrijkste punten delen we graag.
Overzicht aanvullende verzekeringen 2023
06-12-2022
Weet u welke zorg u het komend jaar nodig hebt en welk aanvullend zorgpakket daar het beste bij past? Dan is het tijd om de aantrekkelijkste zorgverzekeraar te vinden. We hebben een volledig overzicht om polissen te kunnen vergelijken.
Informatie vergoeding fysiotherapie
06-12-2022
Wel of niet verzekeren voor fysiotherapie en hoeveel behandelingen? Om veel vragen en onduidelijkheden weg te nemen over fysiotherapievergoedingen, zorgverzekeringen en keuzemogelijkheden hebben we een document met veel informatie voor u opgesteld.
Tarieven 2023
06-12-2022
Lastenverzwaring - Tariefsaanpassing
Ons werk verandert, ons pand verandert mee - Verbouwing Ieplaan
11-11-2022
Fysiotherapie verandert de laatste jaren sterk. Natuurlijk kunt u gewoon vertrouwen op de beste behandeling, maar we gaan veel verder dan behandelen. En dat vraagt een verbouwing!
Collega gezocht: Administratieve topper voor ons fysioteam
24-10-2022
Plannen, administreren en mensen ontvangen Jij bent verantwoordelijk voor de mensen die zich aanmelden bij de balie en de telefoon. Je boekt afspraken voor eerste en vervolgbehandelingen. Je bent goed aan de telefoon en met email. We werken met speciale software voor patiëntenadministratie. Je hoeft kennis van deze software (nog) niet te hebben, dat leren we je graag.
Preventie, wat kun je doen?
21-10-2022
Een stukje van onze kinderfysiotherapeut Marleen over schrijven, met een leuke opdracht!
Team FGH op cursus Fasciatherapie
09-09-2022
Team FGH is dit weekend op cursus geweest . We hebben nieuwe technieken geleerd die de functie van de Fascia hersteld.
Programma doortrappen: Waddinxveense ouderen veilig op de fiets
02-09-2022
Dinsdag 13 september start in Waddinxveen het programma Doortrappen. We willen dat ouderen niet afstappen, maar doortrappen. Het doel van het programma is dat ouderen zo lang mogelijk veilig blijven fietsen. Ouderen kunnen zich aanmelden voor 2 bijeenkomsten op 13 en 20 september. Tijdens die bijeenkomsten is er aandacht voor fietsveiligheid, een korte fietstocht en fietsoefeningen. Wethouder Femke Vleij (Verkeer) geeft op 13 september om 13.30 uur het startsein voor de fietstocht.