Ons werk verandert, ons pand verandert mee - Verbouwing Ieplaan

11-11-2022

Fysiotherapie verandert de laatste jaren sterk. Natuurlijk kunt u gewoon vertrouwen op de beste behandeling, maar we gaan veel verder dan behandelen.


Naast behandeling van pijn en klachten zijn we veel meer gaan inzetten op het voorkomen van herhaling van klachten en het ondersteunen bij een gezond en vitaal leven.


Veilig trainen

We hebben veel kennis en ervaring in training. Veel mensen trainen inmiddels bij ons. Trainen onder leiding van de fysiotherapeut is veilig en - door onze individuele aanpak - ook helemaal passend bij uw wensen en mogelijkheden.


Voor iedereen

Deze trainingen zijn dus ook voor iedereen geschikt. Of je nu topsporter bent of nog nooit wat aan sport hebt gedaan. Of je nu klachtenvrij bent of problemen hebt. Jong of oud. Iedereen traint bij ons op maat.


Grotere trainingszaal

Om iedereen de ruimte te geven voor training en beweging hebben we een grotere trainingszaal nodig. We gaan dus verbouwen om iedereen een goede plek te geven.


Voorbereiding zijn gedaan

Achter de schermen zijn alle voorbereidingen al gedaan. We starten al op 18 november aanstaande. Op 18 november is onze locatie Ieplaan gesloten.

Na 18 november wordt de verbouwing voortgezet op de zaterdagen. Zo ondervinden wij en u er het minste hinder van.


Nieuwsgierig

Nieuwsgierig hoe het gaat worden? Bekijk onze nieuwe plattegrond (Klik op de plattegrond voor een vergroting)!