Programma doortrappen: Waddinxveense ouderen veilig op de fiets

02-09-2022

We starten met Doortrappen door het organiseren van 2 informatieve en actieve bijeenkomsten Tijdens de eerste bijeenkomst op dinsdag 13 september van 10.00 tot 15.00 uur krijgen de ouderen praktische tips om langer fit en veilig te kunnen blijven fietsen. Er is ook een fietsencheck door een fietsenmaker. Na een gezamenlijke lunch staat er een korte fietstocht op het programma. Dinsdag 20 september is de tweede bijeenkomst. Dan kunnen de ouderen fietsoefeningen doen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

 

Aanmelden kan tot 10 september

Dat kan bij Ad Both via adboth@planet.nl of via telefoonnummer 0182-615777 (na 18.00 uur). Geef bij de aanmelding uw naam, leeftijd en mailadres of telefoonnummer door. Na uw aanmelding krijgt u meer informatie over het programma. Voor de fietstocht heeft u een fiets met ondersteuning nodig. De kosten voor de 2 bijeenkomsten samen zijn €8,- inclusief koffie, thee en een lunch op dinsdag 13 september. Er is plek voor maximaal 16 deelnemers.


Doortrappen Waddinxveen doen we samen

Voor de uitvoering van de activiteiten en bijeenkomsten werken wij samen met verschillende partners en vrijwilligers:

  • ROV Zuid-Holland
  • Veilig Verkeer Nederland
  • Wielaard Fietsen
  • Fysiotherapie Groene Hart
  • Bar Eetcafé The Point (sportzaal Groenswaard)

De Provincie Zuid-Holland ondersteunt het programma Doortrappen. Het heeft als doel om samen met Zuid-Hollandse gemeenten bij te dragen aan een veiliger fietsklimaat.