Fysiotherapie Groene Hart is verhuisd!

25-05-2021

Misschien had u het al van een van onze collega’s vernomen, of bent u zelfs al op de nieuwe locatie geweest! Fysiotherapie Groene Hart is namelijk ingetrokken op de nieuwe locatie in het gezondheidscentrum “De Triangel”!

Na 2 jaar samen met huisartsenpraktijk de Triangel in een noodgebouw te hebben gezeten, is het eindelijk zover. Jeroen Jaakke is met huisarts Erik Middelveld verhuisd naar een nieuw pand. De huisartsenpraktijk is gevestigd midden in de Triangel en is daardoor zeer toegankelijk voor alle bewoners van deze nieuwe woonwijk.
De samenwerking tussen verwijzers (huisartsen en specialisten) en fysiotherapie wordt steeds belangrijker. Deze samenwerking is al te zien binnen het gezondheidscentrum “de Boemerang”. Het voordeel is dat een overleg, het zogenaamde “een-tweetje”, zo gedaan kan worden.
De vestiging is te vinden op Parklaan 118 bij de huisartsenpraktijk de Triangel.

Ook in Boskoop zijn er nieuwe ontwikkelingen gaande. Het pand op Zijde 24 wordt verruild voor Zijde 25. Het ligt schuin tegenover de oude locatie.
Er wordt momenteel druk verbouwd. De verwachting is dat half juni de verhuizing plaats zal vinden. We houden u op de hoogte.