Van onze collega's

29-12-2020

Vanaf 1 januari 2021 neemt onze collega Collinde afscheid van ons.

“Beste allemaal,
Na een fijne en gezellige tijd met mijn collega's en met jullie, heb ik toch besloten per 31 december 2020 te stoppen bij fysiotherapie groene hart. Afgelopen september ben ik, naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut, nog een master (psychosomatisch fysiotherapeut) gaan doen als. Dit vraagt tijd en energie, naast mijn twee banen. Daarom heb ik besloten bij één werkgever te gaan werken, zodat ik wat meer tijd voor mijn studie zal hebben. In dit geval zal ik dus het team van Fysiotherapie Groenehart verlaten. Ik wens iedereen alle goeds toe en een gezond 2021!"
 
Lieve groet van Collinde.

 

 

 


Vanaf 1 februari 2021 komt onze oud collega Lotte weer bij ons werken! Hieronder een kleine introductie:

"Hallo allemaal,
Hier ben ik weer, terug van weg geweest en inmiddels 2 kinderen rijker. Een tweeling wel te verstaan!
Mijn naam is Lotte Coenraads-Lenting en heb al eerder 7 jaar voor Fysiotherapie Groenehart gewerkt. Ik woon in Nieuwkoop en thuis is het soms een lekkere chaos met 3 dochters. Ik geef nog altijd training bij de volleybal. Helaas kan ik door blessures zelf niet meer volleyballen.
De afgelopen 3 jaar heb ik bij een andere praktijk gewerkt. Nu heb ik besloten weer terug te komen, omdat het gewoon zo gezellig is in Waddinxveen. Ik ben fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut en wil iedereen graag helpen waar ik kan. Ik heb een cursus voor hoofdpijnklachten gedaan en ben medical taping specialist. In de toekomst wil ik graag iets doen met problemen in de sensorische informatieverwerking bij kinderen. Vanaf 1 februari ben ik weer in de praktijk te vinden op de Limaweg en Ieplaan. Ik heb er zin in!"