Overzicht zorgpolissen

23-11-2018

Het einde van het jaar is in zicht. Traditioneel de periode dat we via allerlei reclamespotjes verleid worden om een nieuwe zorgpolis te kiezen. Het kiezen is niet gemakkelijk, er zijn nogal wat polissen. Toch is het belangrijk kritisch te kijken want uw keuze kan nogal wat verschil maken, zeker ook voor de vergoeding van fysiotherapie. We hebben een overzicht dat we graag delen.

 

Zoals u waarschijnlijk wordt het overgrote deel van de fysiotherapie vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Bij vergoeding vanuit het aanvullende pakket geldt geen eigen risico.

 

Slechts enkele erkende chronische aandoeningen worden vergoed vanuit het basispakket. Bij vergoeding vanuit het basispakket geldt wél een eigen risico.

 

We delen graag een overzicht zodat u direct inzicht heeft hoeveel behandelingen fysiotherapie worden vergoed tegen welke premie, maar let op.

 

Sommige verzekeraars hanteren bijzonder voorwaarden richting de zorgverleners waar zij een contract mee hebben gesloten. Dat kan soms consequenties hebben voor het aantal behandelingen. Aangezien dit per praktijk kan verschillen, is het belangrijk dat ook even bij uw fysiotherapeut advies inwint.

Klik hier voor ons overzicht van de zorgpolissen of ga naar: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/fysiotherapie