Afscheid Lotte en Marlen

22-02-2018

In 2011 kwam Lotte, als kinderfysiotherapeut in opleiding, het team kinderfysiotherapeuten versterken. De afgelopen jaren is ze in  kennis en kunde gegroeid tot een goede kinderfysiotherapeut. Een interessante cursus? Lotte was er als eerste bij om Marleen, Marjan en Margot te motiveren mee te gaan. 

 

Zo hebben de kinderfysiotherapeuten veel cursussen samen gevolgd. Als afscheidscadeau ontving Lotte het boek "Wiebelen en friemelen in de klas". Lotte heeft een baan gevonden voor 4 dagen op korte reisafstand van haar woonplaats. Nu kan ze nog meer genieten van haar dochter Fiep.

 

Marlen, geriatrisch fysiotherapeut , heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor de oudere patient . Dit in combinatie met haar werkzaamheden voor het ziekenhuis. Marlen heeft met veel plezier gewerkt  bij Fysiotherapie Groene Hart, maar wil haar aandacht nu volledig richten op haar werkzaamheden in het ziekenhuis. Als afscheidcadeau gaat Marlen het filmhuis bezoeken.

 

Het was een gezellige goed verzorgde bijeenkomst met veel collega's. We wensen Lotte en Marlen veel succes met het ingeslagen pad.